Categories
Новини

С настъпването на пролетта все по-осезаемо се усеща пробуждането на природата за живот. След дългия зимен сън е време за ново начало, което настъпва изключително бързо и сякаш незабележимо около нас. Пъпките на растенията се рзтварят, младите и свежи листа се показват и скоро първите цветове се разтварят под топлите слънчеви лъчи.

Поддръжка на градини Точно сега е времето и ние да се включим в динамично настъпващата пролет и да помогнем на градината по-бързо да влезе в ствоя естествен ритъм. От фирма New Garden Ви предлагаме своите услуги за бързо и лесно подготвяне на Вашата градина за правилното й развитие през вегетационния период. Началого е от изключителна важност, тъй като от него зависи как ще изглежда Вашата градина през всички сезони. Ранната намеса помага на растенията да постигнат максимален обем и обилен цъфтеж, като същевременно ги предпазва от ненавременна поява на опасни болести и вредители.

Пролетната подготовката включва следните услуги:

  • пълно почистване на дворното пространство от стари листа, клони и отпадни материали;
  • обработка на почвата – разрохкване, разбиване на едрите буци и премахване на едрите камъни;
  • обработка на тревните площи – аериране и торене;
  • подрязване и оформяне на дървесната и храстова растителност с цел правилно развитие на листните и цъфтящи пъпки;
  • окопаване на дърветата;
  • оформяне на цветните лехи;

Заповядайге при нас или се обадете на тел 0895/507320. Ние ще направим безплатен оглед и ще Ви консултираме, за да можем заедно да вземем най-доброто решение за Вашага градина.

IMGP6784