Categories
Новини

newgarden-billboard-6a

В последните години е все по-трудно човек да се почувства истински щастлив, особено когато се движи в големия бетонен град, заобиколен от високи сгради и прашни улици. Връзката ни с природата започва осезателно да се прекъсва. Всеки започва да търси своя начин да я задържи и съхрани поне малка частица от тази живителна сила.

Една компания, влязла в бранша преди повече от 11 години, се опитва да приближи природата до своите клиенти и да внесе частица красота в живота им. През 2013 г. компанията НЮ ГАРДЕН ООД отбелязва 11 години на българския пазар, като един от най-успешните и иновативни реализатори на озеленяване и поддържане на зелени площи. В този бранш е особено трудно една компания да изпъкне и да се наложи над конкуренцията си, още повече, в условията на световна криза.

Неоспорим факт е, че НЮ ГАРДЕН ООД се е доказала в иновативния подход и създаването на индивидулни решения, съобразени с нуждите и изискванията на всеки клиент. Неслучайно екипът осъществява всеки проект като уникална концепция, обединяваща характеристиките на прецизното изпълнение, креативното решение, цялостната хармония и завършеността на визията. Именно така е реализиран и първият проект на фирмата по вертикално озеленяване на територията на София.

Експериментаторската нагласа, коректността към клиента и потенциалът на сплотения екип се доказват чрез дългия списък от спечелени клиенти и задържано доверие, сред които се нареждат и телевизионни продукции като: „Пълна промяна”, „Биг брадър”, „Къртицата” и др. Риалити форматите представляват наистина уникално предизвикателство пред дизайнерското мислене на НЮ ГАРДЕН. Те им позволяват да разгърнат потенциала си, да реализират идеите си, вдъхновени от тенденциите в изкуството през различните епохи. Същевременно фирмата непрекъснато се стреми да се ръководи от и да се преквалифицира в новите технологии и стилове, което е показателно със спечелването на клиенти на големи търговски дружества, болнични заведения, автомобилни представителства, вериги ресторанти, банкови институции и др.

Успоредно с дейността на фирмата в проектирането, изграждането и поддържането на зелени площи, тя се е специялизирала и в декорирането на различни събития, както и в направата на букети и цветни аранжировки. Собствениците са наясно, че връзката с хората е изключително важна, и осъзнават, че подареният букет не е просто комбинация от аранжирани цветя – той носи много послания чрез начина, по който са подбрани и комбинирани, чрез омайната комбинация от ухания, багри и форми. НЮ ГАРДЕН притежава ценното умение да създава красота, да пресъздава емоции и настроение, вплетени в цветовете на природата.

Не е лесно двама ръководители да сплотяват толкова голям екип от специалисти и което е особено важно – да го преквалифицират непрекъснато. Отговорността, с която подхождат към всеки свой проект, не свършва с приключването му. Освен, че изработват всяка уникална „природна картина”, НЮ ГАРДЕН са готови да се ангажират и с поддръжката й.

И ако не вярвате на казаното дотук, можете да се уверите в думите ни сами. Разгледайте това, което компанията НЮ ГАРДЕН е постигнала, а то не е никак малко! Въпреки че снимките не могат да предадат чувствата и емоциите, които са предизвикали у клиентите, можете да се насладите на цветните вълшебства тук www.newgarden.eu.