slide-ozeleniavane-1-1

За нас

slide-ozeleniavane-1-1

За нас

slide-ozeleniavane-1-1

За нас

slide-ozeleniavane-1-1

За нас

slide-ozeleniavane-1-1

За нас

previous arrow
next arrow

Марката НЮ ГАРДЕН ООД е успешен и дългогодишен участник на българския пазар като автор и изпълнител на голям брой проекти за разнообразни бизнес клиенти от цялата страна. Компанията е основана през 2002 година като наследник на Нико Гарден ЕТ.

Ежегодният ръст на фирмата през последните две години е над 30 процента. За този период Ню Гарден ООД успя да се наложи като една от водещите фирми на пазара за озеленяване и поддържане за зелени площи на територията на София и региона. 

Ключът към динамичното развитие на компанията е сплотеният и висококвалифициран екип от специалисти и служители с богат опит в озеленяването, декорацията и аранжирането.

Целите, които Ню Гарден ООД развива постоянно, са постигане едновременно на функционалност и естетичност, създаване на практични и оригинални решения в областта на озеленяването и декорацията.

Уникалните елементи във всеки изпълнен проект са запазена марка на компанията. Балансът, който Ню Гарден ООД постига между прецизното изпълнение, качеството, крайния резултат и коректността към клиента, е тайната на нашия успех.

Декларация за защита на личните данни

Сертификати

Сертификат ISO 9001:2015 издаден на НЮ ГАРДЕН ООД с обхват на дейност:
Озеленяване и поддържане на паркове и градини, в т.ч. ландшафтна архитектура, строеж и поддържане на зелени площи, спортни терени и игрови площадки и други. Търговия и декориране с цветя.

Нашият екип се състои от професионалисти с дългогодишен опит

Nikolay Todorov

Николай Тодоров

/управител/

За нашия екип дизайнът е начин на живот – професионална философия, творческо рали и споделена цел в подкрепа на върховите постижения. Нашият глобален опит отдава почит на страстното създаване на отличителна, иновативна и вдъхновяваща среда.

Работейки заедно с природата, за да постигнем впечатляващи резултати с трайна привлекателност, ние проектираме открити пространства, които са безвременни, никога не са принудени – и установяваме връзки, които укрепват тези концепции за бъдещи проекти и поколения. С поглед към цялостно развитие, опазване на земята и естетическо познание, нашите дизайнери подобряват връзката между хората и мястото.

Ние любезно приемаме ролята си на управители на земята и изградената среда с пълната креативност, почтеност и ангажираност на целия ни световен екип.

Дора Балканска

/управител/

Дора Балканска, специалист агроном завършила Селскостопанската академия в София, а по късно специализира педагогика по специалните предмети в Софийския университет. Работи 10 години като преподавател по цветарство, аранжиране и търговски дизайн в професионалната гимназия по селско стопанство София.

Съосновател на фирма Ню Гарден“ и специалист с натрупан опит в организирането и декорацията на събития от различен характер,  съобразно желанията и бюджета на всеки клиент.

Като управител на бутици за цветя Ню Гарден“, тя не щади ентусиазъм и любов към предизвикателствата, което дава разнообразието от цветя и обучава всеотдайно аранжорите, като им дава възможност да развият своя творчески потенциал.

Заедно с тях вече 20 години създава стил с нежна чувствителност към всеки детайл, творчески усет и подход.

Отговорността ѝ към всеки клиент е морална величина и желание той да получи най – доброто за своя празник.

Deyan Tanev

Деян Танев

/ландшафтен архитект/

Арх. Деян Танев завършва Ландшафтна архитектура в „Лесотехнически университет“ през 2011 г., като след това започва работа в Столична община район „Възраждане“, като ландшафтен архитект на района за период от 2 години. За този период е повишен в Старши експерт на Столична община. ОТ 2014 г. се присъединява в екип на „Ню Гарден“ ООД като един от основните ландшафтни архитекти на компанията. Дейността, която развива е свързана с проектирането, изграждането и техническото изпълнение на редица обекти в озеленяването и благоустройството, както и ръководство на административната дейност на компанията.

Участва в големите значими обекти на компанията, като технически и проектов ръководител. Развива и реализира системите за вертикално озеленяване в интериора и екстериора, като основен специалист.

Violeta Djieva

Виолета Джиева

/ландшафтен архитект/

Завършва обучението си като ландшафтен архитект през 2017 година в Лесотехнически университет – град София. През 2016 година се присъединява към екипа на Ню Гарден“, като флорист и аранжор в един от бутиците.

След като завършва своето обучение започва да се развива в сферата на интериорното озеленяване и поддръжка, декорация на събития и реклама.

Борислава Флорова

/ландшафтен архитект/

Ланд. арх. Борислава Флорова завършва средното си образование в ПМГ В. Друмев“, гр. Велико Търново. Семейният бизнес, в сферата на производство на декоративна растителност, рози и овощни дървета, предопределя бъдещото ѝ професионално развитие, като записва и завършва успешно Лесотехнически университет, специалност Ландшафта архитектура.

Като част от екипа на Ню Гарден“, има тясна ангажираност към интериорното и екстериорното озеленяване и тяхната поддръжка. Работата ѝ е свързана с професионална комуникация с клиенти и партньори на фирмата. Участва активно в декорирането на частни и корпоративни събития, както и заснемането на реклами.
Изработва картини и аранжировки от декоративен скандинавски мъх, сукулентни растения, кактуси и стайни растения.
Взима участие в изграждането и поддръжката на зелени стени (вертикално озеленяване).

Anastas Kalaydzhiev

инж. Анастас Калайджиев

/Технически ръководител/

Инж. Анастас Калайджиев, завършва висшеобразование в УАСГ, катедра Хидротехническо строителство. От 20 години работи в сферата на поливните системи с водещи фирми от бранша.

Като проектант и технически ръководител има опит във всички сфери на напоителните системи: спортни терени, жилищни и курортни комплекси, селскостопански обекти, оранжерии и др.

От 2018 г. е в екипа на „Ню Гарден“ като има изпълнени множество проекти на поливните системи, водни ефекти, градинско осветление и др. съпътстващи дейности в парковите пространства на обектите.

Станете част от екипа на „НЮ ГАРДЕН ООД“

Ако сте мотивирани и имате желание за работа в екип, ако обичате природата и имате отношение към нея, ако харесватe да работите на открито сред зеленина, позицията Градинар Озеленител е подходяща за вас.
За да се развивате в тази професия е необходимо да имате усет към отглеждането на растения, да сте организиран и да можете да планирате работата през различните етапи на годината.

Ние предлагаме възможност за професионална реализация в утвърдена и прогресивно развиваща се компания с добри услови на труд, мотивиращо възнаграждение с опция за повишаване на възнаграждението спрямо натрупания опит и добрите резултати.
При интерес от Ваша страна може да се свържете с нас.

Посетете нашите магазини

Партньори