Categories
Новини

НЮ ГАРДЕН вече е с нова локация: ДРУЖБА 1, ул.“Димитър Списаревски“№32 – лесен достъп с кола, метро, колело.

Градински център - София

В новата цветна точка на София, сред вечнозелени храсти и прекрасно ухаещи цветя можете да подредите своята пролет на двора или терасата!
Консултантите на НЮ ГАРДЕН ще ви помогнат да се ориентирате в морето от цветна феерия съобразно вашия вкус, бюджет и специфични условия за отглеждане на растения.
Всяка седмица НЮ ГАРДЕН ще подготвя за клиентите си нещо малко по-различно!

Градински център - София

ЦВЕТЯТА, КОИТО ПРОМЕНЯТ ПЛАНОВЕТЕ ВИ
Уикенд е. Един от възможните избори за вълшебни часове е посещението на градинския център НЮ ГАРДЕН, който пусна корени в кв. „Дружба“1, ул.“Димитър Списаревски“ 32 и създаде красиво имение – уханен празник за очите . Тук има по нещо за всеки .

ВЪЛШЕБСТВОТО НА ЗАСАДЕНИТЕ КОНТЕЙНЕРИ
В НЮ ГАРДЕН екип от дизайнери работят всеки ден, за да създават контейнери за растения по поръчка или такива на импровизацията и творческия импулс. Те създават не просто контейнер (саксия), а истинско растително изкуство и поставят името си върху всеки от тях. По този начин НЮ ГАРДЕН създава специална комуникация между клиент и любим дизайнер.
Ден след ден, хората които полагат грижа за растенията в контейнера откриват как листата променят цветовете си, кои цветя израстват по-бързо кои се открояват или доминират, как уханията се променят… Освен светлина, добра почва и въздух, в отглеждането на растенията са потребни грижа, търпение и любов.

ПРОЕКТИРАНЕ В ЦВЯТ
НЮ ГАРДЕН предлага стъпка по стъпка, заедно с клиентите си създаване на красиви флорални аранжировки за дома и градината през всеки сезон. Флоралните проекти на Ню Гарден пренасят радостта от цветята в дома на всеки клиент. Те са индивидуални, съобразени с пространствата, бюджета и желанията на клиента – от пролетни саксии до летни флорални корони, стени, през есенни вази до зимни венци.. животът е по-добър с цветя през цялата година. Успокояващото присъствие на цветя и зеленина в дома е подарък.

Градински център - София

МИНИ ЦВЕТНИ ФЕСТИВАЛИ
Традиция в НЮ ГАРДЕН е всеки месец, зависимост от сезона да се представят различни цветни растения, характеризиращи сезона и обуславящи го.
В края на май и първите седмици на юни всеки посетител в градинския център може да се наслади на красотата на една от цветните принцеси и във Фейсбук страницата ни да гласува за своето любимо цвете, ще има и награди.