Categories
Новини

Звездните плетеници на Поли Генова и Зеленият път на New Garden се преплетоха в „ По-добрата Коледа“

Вече започна обратното броене до един от най-светлите празници – Коледа.
Професионализмът и усета към красивото на New Garden отвориха още едно пространство на компанията, специализирана в екстериорния и интериорен дизайн, в озеленяването и ландшафтната архитектура. Новото предизвикателство към New Garden бе отправено от екипа на Поли Генова. Към портфолиото на Компанията се добави творческият проект на “Коледен декор и украса на къща в Nu Boyana Film Studios“. В нея бе заснет клипа към първия сингъл “Happy Face” от албума “По-добрата Коледа”.

В изключително кратки срокове и усет към детайла, служителите на Николай Тодоров, управител на New Garden, превърнаха пространството в уютен дом, готов да прегърне любими хора и гости в Коледната нощ. На 20 ноември 2022 г. Поли Генова със своите колеги и приятели Орлин Горанов, Орлин Павлов, Любо Киров и Прея представи песните от новия си албум посветен на Коледния Дух, във формат, който е нов за България – токшоу концерт. Песни, човешки истории, много емоции и любов превърнаха „По-добрата Коледа“ в лапландско преживяване. Красивите думи бяха изречени и споделени в разговор на Поли Генова с прекрасните момичета от националния отбор по художествена гимнастика и техния треньор Весела Димитрова, от Катето Евро и Сашо Кадиев, от журналистите Георги Милков и Георги Тошев.

Празникът нямаше да бъде завършен и толкова вълнуващ без усещането на топлината на дома и пиршеството за очите постигнато от играчките, венците, фенерите, свещите, звездите, гирляндите, надипленото коледно дърво и всякакви коледни джунджурии, създадени и подредени от New Garden. Поли Генова посрещна куп гости и всички задно се включиха в благотворителна кампания в подкрепа на сдружение “Операция: Плюшено Мече“.

И като всяка вълнуваща история, в която хората успяват да бъдат заедно чак в самия край, New Garden избра всеки гост на концерта да получи в дар, живо, декоративно коледно дръвче. Какво се случи, как Любо Нейков се превърна в добрия старец, носещ дарове за малки и големи и как Коледния Дух оживява в песните на Поли Генова? Отговорите ще получите в Коледната нощ, защото bTV ще излъчи „По- добрата Коледа“.

А, дотогава! Ако желаете напишете писмо на Дядо Коледа. Адресът му е:
Jolupukki, 96930 Napapiiri, Finland (Jolupukki на финландски означава Дядо Коледа).